Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sok hiresség van a szigeten

2011.03.26

 

Rockhopper

 

Általában 2 havonta jön hajójával, a Migratorral. Mindig hoz 1 ingyencuccot, és néhány member cuccot. Ő hozta a piros pufit a CP szigetére. Amikor itt van, mindig lehet vele talizni. Ha bejelölöd barátnak, kapsz tőle egy aláírt hátteret.

 

 

Gary

 

Aki titkosügynök, az már találkozhatott vele a küldetésekben. Ő a titkosügynökök főnöke. A partykon ott szokott lenni a memberszobákban. Ha bejelölöd barátnak, kapsz tőle egy dedikált hátteret.

 

 

Aunt Arctic

 

Ő a Pingvin Újság főszerkesztője. Rózsaszjn sapkát, szemüveget visel ceruzával a fülén. A partikon ott szokott lenni, általában a member szobákban. Ha bejelölöd barátnak, kapsz tőle egy dedikált hátteret.

Penguin Band

 

Tagok: Stompin Bob, a nagybőgős, Franky, a gitáros, G. Billy, a dobos, Petey K., a harmónikás. Eddig a Music Partyn, és a Penguin Play Awards-on lehetett velük találkozni. Általában másik pingvinekkel beszélnek, vagy zenélnek. Ha bejelölöd őket barátnak, kapsz tőlük egy aláírt hátteret.

 

Cadence

 

A Dance Contestben ő mixeli a zenét. 25, 50,75 combonál megjelenik a képernyőn. A partykon ott szokott lenni általában a memberszobákban. Ha bejelölöd barátnak, kapsz tőle egy dedikált hátteret.

Herbert

 

Aki már titkosügynök, az már találkozhatott vele a küldetésekben. Véletlenszerően került a Cp szigetére.

Klutzy

 

Egy kicsi rák, aki Herbert segítőtársa. Amelyik küldetésben benn van Herbert, abban ő is benne van. A 4. küldetésben az elején megszökött a ketrecből, és neked követned kell.

 

The Director

 

A titkosügynökök NAGYfőnöke. Semmikor, senki nem láthatta őt. A küldetés végén mindig kapsz tőle egy önmegsemmisítő levelet, amiben megköszöni, hogy megcsináltad a küldetést. Ha az újságban a kicsi Aunt Arctic-os képen Aunt Arctic fejére viszed a kurzort, megjelenik a fején egy sötét szemüveg, ami a Director egyetlen olyan cucca, amit tudjuk, hogy létezik.

Rookie

 

Kétbalkezes pingvin, a küldetésekben mindig csak a bajt csinálja. A 10. küldetésben ő engedte el Herbertet.

 

Rory

 

A CP építője, ő építi meg azokat a dolgokat, amelyeket Gary feltalál.

 

 

Sensei

 

A Dojo építője, a ninják kiképzője. Semmikor nem lehetett vele talizni. Mindig a Dojoban ül, ha ráviszed az egeret az állvnyra, akkor egy füstcsóvával megjelenik.


 

 
 

 

Utolsó kép


LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 129702
Hónap: 1575
Nap: 42